Irena z Bohemian Foodie pro vás připravila kokosové tiramisu s rumem a malinami

Pro 6–8 osob / Doba přípravy 20 minut / Chlazení ideálně přes noc

Přísady:
500 g krému mascarpone ▪ 5 vajec ▪ 5 lžic hnědého cukru ▪ 5 lžic mletého kokosu ▪ 1,5 panáku rumu ▪ 1 střední šálek kávy ▪ piškoty ▪ 100 g malin ▪ kakao na posypání

Postup:
Oddělte žloutky od bílků. Bílky vyšlehejte do sněhu, v jiné míse vyšlehejte žloutky s cukrem do světle žlutého krému. Přidejte do něj mascarpone a kokos, dobře promíchejte a opatrně přidejte sníh. Nemíchejte moc intenzivně, aby sníh neslehl. Do misky dejte kafe s rumem, namočte v něm piškoty a poskládejte je na dno nádoby nebo skleničky. Na ně dejte vrstvu krému a maliny, poté opět trochu krému a další namočené piškoty. Završte vrstvou krému a posypte kakaem. Nechte odležet ideálně přes noc.

Nejlépe si dezert vychutnáte s šálkem kávy s jemnou příchutí vanilky Nespresso Vanilio!